onsdag 18 januari 2006

Som hund och katt?



Vi fick Kilroy av grannen, men hon var lite bekymrad över att jag hade två dobermann - skulle de inte äta upp honom? Men Kilroy och mina doggz går ihop så himla bra!



Här ovan är det Felix och Kilroy som delar korg.

Granntanten (har jag fått höra efteråt) var lite skraj ett tag när jag flyttade hit, eftersom jag hade sådana där "farliga hundar". Men nu (efter att vi hade ett par knarkare boendes en bit bort under en period) så är de bara glada att Felix och Axa bor här. Tanten brukar titta på sin rultiga, goldentik och sucka och säga:-Du skulle aldrig stoppa någon buse".... Och det är nog sant.

Förra sommaren kom det en bil inkörandes på min gårdsplan och hundarna rusade ut på balkongen och talade mkt högljutt om att det kom någon. Jag gick också ut på balkongen och ut ur bilen kliver det en ung man och säger........ något. "VA"? Sade jag. Han upprepade och jag hörde fortfarande ingenting. "Tyst", fräste jag i åt hundarna och då till slut kunde jag höra vad han sade.... "Var jag intresserad av ett larm"? Skulle inte tro det, sade jag. Jag förstår det, sade han. Och så åkte han direkt vidare.... *asg*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehehe....det var en rolig historia!:-)
Men finns det nån "alarm-off-knapp" på dina voffs...?

Schultzberg sa...

Ser ut som Felix inte gillar denna delning av korgen loka mycket som Kilroy.