söndag 15 januari 2006

Jag har skaffat mig en våg!!!

Jag har aldrig ägt någon våg förut... Överhuvudtaget! Pappa och mamma hade väl en våg när jag bodde hemma, men det är ju 12 år sedan... Men nu har jag köpt en! Det började med att jag hade tänkt skicka ett paket med posten och jag hade ingen aning om vad det skulle kosta eftersom jag inte visste vad det vägde (om man vet vikten är det väldigt lätt att kolla portopriset på postens hemsida). Då började jag fundera på att det kunde ju faktiskt vara bra att ha en våg. Kan ju vara kul att väga andra saker också! Så nu har jag roat mig och vägt diverse saker!

Även Kilroy har blivit vägd och jag kan upplysa om att han väger 4,7 kg! Om någon som har katt läser detta så får ni gärna kommentera vad eran katt väger och om ni uppskattar katten till liten, medel eller stor till byggnaden och mager, normal eller fet till hullet. Vore kul att ha lite att jämföra med... Jag tycker Kilroy är normal i hullet och medelstor.

Ska se om jag lyckas väga hundarna också... Jag måste ju väga mig själv, lyfta upp hundarna och väga mig igen samt dra bort vad jag väger från den nya siffran. Få se om jag lyckas utan att få ryggskott efter att ha lyft två sprattlande odjur....


Och NEJ, jag tänker inte skriva vad jag själv väger..... ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kan nog gissa... Axa x2 minus en höftning