fredag 2 november 2012

Hemma igen

Landade på Arlanda vid 8 på morgonen och skulle ta mig hem med flygbussen hade jag tänkt. Ställde mig vid busshållplatsen och insåg att de bara gick en gång i timmen! Svor lite i den kalla morgonluften över att jag skulle behöva stå och frysa i 40 minuter, när en tjej kom förbi och frågade efter hur lång tid det skulle ta innan bussen gick. När jag upplyste henne om detta så sade hon att hon skulle ta tåget istället. Jag visste faktiskt inte att Upptåget gick mellan Arlanda och Uppsala så det var ju tur för mig att den tjejen kom förbi. Vi slog följe hela vägen till Uppsala och pratade hela tiden - kul när man träffar sådana människor! Och Underbara Uffe kom och hämtade mig vid station så jag slapp krångla med bussar sista biten och då passade vi på att skjutsa Litsa hem till sin mamma också, som tack för att hon varit så trevlig! :-)
 
När jag kom hem var det bara att sätta sig i bilen direkt och köra iväg för att hämta hem Hetzer. Efter en vecka med grått och regn så blev jag glad över att se att solens strålar sken rakt över Uppsala! :-)
 
Hetzer hade haft det bara bra hos sin hundvakt, jag hade dock lite bråttom så jag stoppade raskt in henne i bilen och åkte hem igen! Jag behövde jobba ett par timmar till!
 
På fredagen skulle jag få sova ända till klockan 7 hade jag tänkt. Jag skulle sitta på kontoret hemma. så jag kunde ta lite sovmorgon efter att ha jobbat intensivt ett par dagar och haft många nya intryck. Jo, pyttsan. Klockan 5 väckte Hetzer mig och skulle ut.... Jag masade mig upp och släppte ut henne. Sedan tänkte jag få sova lite till..... Men det gick inte för det visade sig att Hetzer hade diarré! Så klockan 6.30 imorse stod jag och torkade bajs.... Suck! Stackars lilla gumman har allt varit lite matt i pälsen idag.... Spytt en gång har hon också gjort!
 
Tog en flextimme från jobbet och åkte till Ultuna för att köpa specialfoder till Hetzers mage. Konstaterade återigen vilket "glamoröst" liv jag skulle kunna ha om jag inte hade hundar! Jag skulle ha råd att åka utomlands flera gånger per år och ha råd med både det ena och det andra! Tur att de ger så mycket tillbaka att de är värda allt besvär som blir ibland!!! Efter Ultuna tog jag en sväng förbi IKEA och köpte några flyttkartonger. Då såg jag bilen på bilden ovan.... Jag tyckte det var lite vitsigt! :-)
 
Sedan var det bara att åka hem och jobba lite till! Egentligen är det halvdag idag på jobbet, men jag jobbade till 3 i alla fall, sedan drog jag ut med hundarna innan det blev för mörkt.... Har massor kvar att göra så det blir att sitta och jobba imorgon med!
 
Heinz i mitt favorit-grustag i solnedgången! Det här grustaget kommer jag sakna när jag flyttar.... Finns så mycket man kan hitta på här med hundarna!
 
Själva Tysklandsresan och vad jag gjorde där? Nä, det får bli ett eget blogginlägg när jag har tid... Nu ska jag socialisera med Uffe och doggzen och imorgon ska jag som sagt jobba igen. Och träna med hundarna (om Hetzer är pigg igen, annars får bara Heinz göra något).

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Ja du ligger då i!!!
Tack & lov för Uffe:-)
Hoppas Ester är bättre nu och att hon inte "smittar" Hasse....