tisdag 24 februari 2009

Min roliga dag - NOT!

Har suttit och segat i sängen större delen av dagen (utom när jag legat ner och sovit, förstås...). Älskar att ha en laptop! Inte nog med att man kan surfa i sängen - den blir ju varmare än den bästa elektriska filten! Och stter man och är småhurven i sin fleecetröja så är det skönt med en liten laptop ovanpå det hela! Hehehe....

Större delen av dagen (dvs all tid förutom de mikrosekunder då hundarna måste springa iväg för att kolla om det vankas något gott i köket eller liknande) så är jag omgiven av mina hundar. Axa trycker in sig i min sida och gör det svårt att skriva på tangentbordet....

Heinz ligger nedanför mina fötter och kråmar sig. Och Uffe ägnar sig (i bakgrunden) åt sitt livs passion - dataspelet WOW. Fast nu har min dumme bror lurat in Uffe på att spela något "maffiaspel" på Facebok så nu spelar han det nästan lika mycket som WOW.... SUCK!

Heinz älskar att gosa med gamla strumpor så vi har efterskänkt några åt honom. Här har han t o m somnat på en stumpa i truten!

Närbild på Heinz med sin "napp". Oooops, han vaknade visst.... *s*


Axas svans läker sakta men säkert. Det börjar komma ny päls på den. Börjar likna en gammal utsliten piprensare.... Blir nog bra så småningom!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kunde varit en riktig myspysdag.....om du inte varit sjuk! Blää!

Har Axa kläder på sig inomhus också? Kan väl inte vara normalt att frysa så....har hon lågt blodtryck??

Å så lillestumpen me strumpen...:-)

Jenny sa...

Jag hade bara inte orkat ta av täcket efter senaste utevistelsen...