lördag 12 maj 2007

Lite av varje...

Idag, på morgonpromenaden, kom det fram en nyfiken ko till staketet och ville hälsa. Axa blev skitsur (eftersom hon lever efter mottot "jag ignorerar er, så ni ska ignorera mig"), så hon fick lite ragg och smet iväg till en ny-upptäckt luktfläck på andra sidan vägen..... Men Bosse blev lite nyfiken och ville hälsa på kossan, så de stod och sniffade på varandra länge och väl! De såg så himla roliga ut - den stora 5-600 kg tunga kon och pyttelilla Bosse - men de verkade trivas ändå! *s* Så himla tråkigt att jag inte hade kameran med mig.... Jag brukar ju alltid ha det, men nu skulle jag ju "bara gå runt kvarteret"....

Min trädgård börjar bli så himla fin nu, så här års.... Päronträdet står i full blom...


Det gör de flesta träden, förresten.... (t.om två äppelträd har startat).

Syrenen är på G....


Igår befann jag mig i närheten av Herräng när det var dags för lunch, så då passade jag på att ta en promenad längs vattnet och klipporna där. Mycket uppskattat av hundarna!


Fast Bosse är ju lite knasig.... Inte kan det väl vara skönt att ligga och rulla sig på klippor? Ja,ja.... Hellre det än bajs (eller något annat illaluktande)!!


Axa spanar på en svan


Även Bosse knallade ner i vattnet, fast inte längre ut än att det gick till magen... Men det gjorde ju inte Axa heller! *s*

Var bara tvungen att ta ett kort för jag tyckte vägen fram till Häverö kyrka var så fin...


Och den här entren var så charmig, så jag var tvungen att föreviga den med!

2 kommentarer:

Schultzberg sa...

Du har så fin utsikt på ditt jobb, på mitt e de bara fyllskallar eller korkade infödingar.

Anonym sa...

Vilka hääääääääärliga bilder!
Tack för dem!
Jo, jag är fortfarande avis på ditt jobb....så mycket fint du får se! Och framförallt - du har förstånd om att uppskatta det!:-)