tisdag 2 juni 2009

Tillbaka online! På "riktigt"! :-D

Nu har vi fått tilbaka en fast lina och jag slipper surfa via en liten mobiltelefon - skönt! Lägger in lite bilder från de gångna dagarna. Ovan är Heinz och Lyra när de leker - Skattmansådalen breder ut sig i bakgrunden.Ute och gör lite "klättraövningar" med Heinz och Lyra i skogen (någonstans i trakterna kring Östervåla).


När det var fint väder så flyttade vi i princip ut i trädgården! Vi bar ut alla utemöbler och satte upp sommartältet och sedan var vi utomhus hela dagarna - härligt! Axa fick (ovan) sin mat i aktiveringsbollen ute på gräsmattan - det tog henne en rejäl stund att få i sig middagen (till skillnad mot i vanliga fall då det tar 5 sekunder).


Slöa Heinz ligger ner och puttar lite försiktigt på aktiveringsbollen och tror att han ska få ut nå´t...


Idag var det mindre roligt att jobba - det regnade nästan hela dagen och jag blev blöt om fötterna redan klockan 9 på morgonen och satt sedan och jobbade med blöta fötter tills jag kom hem vid halv sju på kvällen... :-( Den här åsnan såg inte heller särskilt nöjd ut med vädret.... Söt var den i alla fall! och igår gick Shrek på TV.... Vill ha en åsna!!! ;-)Lyra bet Heinz i vanlig ordning....


Heinz blir kopiöst skitig, i vanlig ordning....
Heinz har kört slut på Lyra....? Får jobba för att få igång henne igen... Eller så leker hon bara svårflörtad! *s*

Cementrör kan bli en rolig aktiveringslek...
...vilket filmen får illustrera!

En fasantupp har flyttat in i våran häck till Axas förtret. Han är riktigt stilig att titta på (från balkongen) närhan spatserar runt på vår gräsmatta, men Axa försöker ge sig in i häcken för att få lite fasanstek till middag! ;-) Man kan inte låta bli att garva åt henne (vilket ger henne mer uppmuntran, givetvis) för hon är så stel och kantig nu att hon inte ens lyckas skrämma fasanen! *s* Det gör henne i och för sig bara mer och mer arg..

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Det är helt otroligt vad de roar varandra, Hasse & Lyra!
Så roliga bilder & film:-)
Och vackra bilder i övrigt också.
Den första var riktigt fin!!

Och ÄNTLIGEN får man läsa nåt nytt i din blogg:-)
Saknatsaknatsaknatsaknat!