söndag 7 juni 2009

Nationaldagen!

Dagen började med diverse bestyr.... Som att gå ut och aktivera hundarna ordentligt!

Så jag åkte ut till grustaget igen, för där kan man hitta på det mesta och dessutom anpassa svårighetsgraden efter bägge hundarnas individuella förmåga.... Traktordäcket fick bägge hundarna leta godis i.

Och bada i ån, kunde bägge göra! Men sedan fick Heinz klättra och klänga lite extra samt springa lite intervaller i backarna - han behöver ju lite mer för att känna sig nöjd....

Efter att hundarna fått sitt var det dags att konstruera min utstyrsel! Jag och Uffe skulle på fest med Bond-tema på kvällen och jag bestämde mig för att gå som Maud Adams (ovan). På det viset behövde jag inte anstränga mig så mycket, tänkte jag.... Bara att skaffa sig en silkig morgonrock! Och en sådan hittade jag på Myrorna för 85 kronor - perfekt!

Så här blev det! Utstyrseln framifrån....

Och utstyrseln bakifrån! Bläckfisken tog närmare 2 timmar (inklusive leta upp en bra bild att utgå ifrån), men jag tycker resultatet blev bra! Spana även in mina lösöonfransar! Och så här mycket kajal har jag nog aldrig haft.... Någonsin! :-)

Uffe gjorde det lätt för sig.... svarta kläder och ett ritat ärr på ena ögat så var hans "Le Chiffre" klar.....

Andra hade ansträngt sig mer.... Den här outfiten tyckte jag var bra!!!

Grodmannen var också tjusig.......

Några James Bond fanns det också, men bara en som var klädd i kilt.... Det roligaste var att det var fler killar än tjejer som var fram och var tvungna att kolla om han klädde sig enligt myten om karlar med kilt.... Hmmm....

Den här outfiten var också stilig! Komplett med en liten vodoodocka i en jutepåse på magen!
Summa summarum - det var en jättetrevlig kväll. Och det bästa av allt (så här i efterhand) var att jag drack så lite så jag har ingen baksmälla idag! Tjohoo!!! Jag är bara lite trött, men det skulle jag ju varit även om jag hade varit spik nykter!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Hej, va kul med en fest med Bond tema, känner inte igen dig över huvud taget klädd i den utstyrseln... :-) och dom ögonfransarna...nå, var det nån som fick svar på kilt frågan....?
Ang strömsholm, vi kommer gärna med, det brukar vara en jättetrevlig folkfest bara det är bra väder.

Skogsmor sa...

Va´ kul det såg ut att kunna vara på den festen!
Hur kändes det att gå på fest i morgonrock.....?