fredag 9 januari 2009

Tog ledigt i dag....

Tog ut en del flex och var ledig idag. Gick ändå upp tidigt då jag skulle till besiktningen med bilen vid halv nio. Det var lite småfel, tydligen så var någon skyltlampa paj och det var ojämn bromsverkan baktill mellan de båda bakdäcken så nu ska Cittran få träffa Farbror Bildoktorn eftersom jag åkte på ombesiktning. Så dagen började väl lite sisådär....

Efter bilbesiktningen var det dags att masa sig iväg till frisören. Hade en annan frisör idag än hon som klippte mig första gången och hon var väl snäll, rar och trevlig men hon klippte inte som jag hade tänkt mig riktigt..... Shit happens - det växer ju ut igen och då får jag väl se till att boka samma frisör som jag hade tidigare! Uffe tyckte det blev fint (big surprise - han vågar väl inte säga något annat...*s*).

Efter detta gav jag mig ut i skogen med hundarna på en rejäl sväng. Axa har sprungit som en tok och jag har inte haft hjärta att hejda henne.... Men jag får väl skämmas när hon hoppar på tre ben ikväll.... Men jag tror nog hon skulle valt att springa idag - även om hon hade vetat vad som kom senare - hon var så himla glad idag! Så då får hon väl gå då..... Får ge lite mer smärtstillande ikväll och hoppas att det hjälper!

Heinz leker blåsfisk igen?


En av de få tillfällen Axa stod still.... Men då gör ju Heinz allt han kan för att dra igång henne igen!


Heinz busar med husse efter att vi kommit hem från skogen - ingen hejd på hans energi av att vara ute och springa i skogen lite grann!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder - särskilt den första! Gör en förstoring av den och sätt på väggen.....

Jag ser att Axa har hela piskan lindad nu.....Dags att gå till veterinären och ta bort densamma?

Jenny sa...

Kan du se vem som är vem...?
;-D

Anonym sa...

Ja - Axa har piskan bandagerad!

Om du menar första "fina bilden", så är snipnosAxa närmast och blåsfiskhasse borterst - eller hur....?:-)

Jenny sa...

Stämmer! Du e duktig du!

Anonym sa...

***mallig!***:-)