söndag 4 januari 2009

Detta är inlägg nummer 1228! Det ni!!!

Idag är det bloggens födelsedag.... Skrev mitt första inlägg den 4 januari 2006! Gick tillbaka och kollade på vad jag skrev då och började garva för mig själv.... Skrev ju i inlägget innan detta att Axa börjat bli lite kinkigare på att gå ut när det är kallt ute.... Har väl med ålder och bekvämlighet att göra.... Den 4:e januari 2006 kommenterade jag mina hundar såhär:

Gjorde desto mer igår (och det är väl det jag sotar för nu) då jag stakade upp ett skidspår på åkrarna här i kring. Axa var överlycklig och for som ett jehu! Ibland försvann hela överkroppen på henne ner i snön - då hade hon väl hört någon sork därunder. Felix var måttligt road. Han har blivit så frusen på gamla dar (det är väl för att han gör sitt bästa för att imitera Skalle-Per). Han stod mest och surade och ville hem. När han väl ställdes för faktum att jag faktiskt skulle ta mig runt åtminstone en åker, så gick han exakt i skidspåret bakom mig hela tiden. Tror han njöt lite av att trampa sönder mitt spår... Tills vi vände hemåt förstås, för då fick jag knappt hejd på honom! ;-)

Ja vad ska man säga? När Fan blir gammal blir han religiös, heter det ju - antar att när en dobermann blir gammal blir även den lite bekväm av sig!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till din fina 2-åriga blogg!!!!!
Grattis till mig som älskar att läsa den!!!!!!!
Grattis till alla andra som älskar att läsa den!!!!!!!

Och frid & glädje över Felix´ minne!

Jenny sa...

2-årig...? Hur är det med matematiken? I min värld är det 3 år från 4 januari 2006 till 4 januari 2009.... *asg*

Anonym sa...

Jajajaja.......matte har aldrig legat mig särskilt varmt om hjärnan!:-)

Desto större anledning att säga "grattis" till dig - hela 3 år!