lördag 3 januari 2009

Idag

Idag knallade jag iväg till min lilla "agilitybana", dvs något som ser ut som en blandning mellan grustag och byggarbetsplats. Det är ett pyttelitet ställe, men det finns en del att klättra och klänga i..... Och med X antal veckors mellanrum så tillkommer det nya rör och andra saker försvinner och simsalabam så har man nya möjligheter till träning! Här är det Axa som springer genom ett cementrör.

Heinz får balansera ovanpå istället.....

Hitta vägar genom stål-labyrinter är en kul lek! Antingen går man in själv och ropar på hundarna eller så kastar man in boll eller godis!

Efter att vi busat runt på "agilitybanan" tog vi en promenad i omgivningarna. Gick längs Björklingeån (och passade Heinz noga så att han inte skulle springa ut på isen). Ca 5 minuter efter att videoklippet ovan hade filmats så stötte hundarna upp en hare! Den drog iväg som ett skott - gissa vad glad jag var att hundarna kom på min inkallning och gav fasen i haren!!! Fast bägge var lösa och ca 20 meter ifrån mig.... Tror jag delade ut varenda liten godisbit jag hade i fickan..... Sorgligt nog hade jag bara lite hundmats-knortar - hade varit överlägset om jag hade kunnat dra fram en boll i det läget.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

De där stål(aluminium?)-ställningarna ser ju livsfarliga ut??! Tänk om de ramlar över hundarna????

Kanske måste du alltid, fr o m nu, ha en boll eller två i fickan också?:-)
Men jag tror att iaf Axa är lika glad för 'knortar'........

Jenny sa...

Han var aldrig upp på dem och sprang heller! Bara nere emellan dem.... - men det blir ju inga bra kort!