söndag 22 augusti 2010

RHFU:n dag 2

Idag stod det på schemat att vi skulle ägna förmiddagen åt "ledarskap". Det visade sig mest handla om gruppdynamik och om hur man ger feed-back men det var en intressant föreläsning.

Eftermiddagen ägnades åt orientering (och att använda gps). Det var kul. Vi hade hundarna med oss och fick orientera oss runt en bana samt knappa in kontrollerna på gps:n. Vi var nog en syn att skåda när 16 pers i varma skyddskläder med stora reflexer och varsin hund kom knallandes genom skogen med kartor i högsta hugg!

Efter middagen så hade vi en genomgång på hur en stor övning hade gått till. Det var genomgång med power point och en massa bilder från en stor samövning med Norge och en massa internationella observatörer och skulle vara så "verklig" som möjligt. Det var intressant att få se och höra om.

Nu är det slut för dagen. Heinz har fått mat och jag väntar på en ledig dusch.... Sedan är det kvällsfika och sängen som hägrar. Om det finns någon energi kvar så ska jag försöka läsa lite i det material som delades ut.

Alla bilderna i detta inlägg är från vårt "base camp" som vi byggde upp igår.

2 kommentarer:

Denise sa...

Jag är såååå avundsjuk men ni är verkligen värda detta! Hoppas ni får stor nytta av eran utbildning.

Skogsmor sa...

Tjusigt!!!
kan man inte få se hur du ser ut i "stridsmundering"?