torsdag 5 augusti 2010

Lekfarbror Heinz har fått valpbesök!

Susanne kom över med sin 15-veckors dobermannvalp Busy. Hon var lite blyg till en början för - i jämförelse - den gigantiska Heinz, men Hasse visade sig såååå snäll som bara Hasse kan! Se så han slätar ut alla anletsdragen för att sätta upp sin bästa "jag är helt ofarlig - min"!


Och det dröjde inte länge förrän Busy tyckte Heinz var en störtskön lekfarbror!


Heinz är grymt snäll med valpar! De kan bita, slita, klättra, hänga och bete sig hur som helst och han bara älskar det.....


Finns det någon mat därinne?Busy tyckte det var kul att få fara runt med Heinz! Eller far runt och fara runt... Heinz leker så försiktigt med valpar....


Busy och Heinz! Lite storleksskillnad.... Men nästa gång de ses kommer det inte vara sådan skillnad - hon växer enormt mycket just nu!


Ligga och pussas och mysa i gräset är skönt en varm sommardag!


Jag ger mig, säger Heinz!


Busy har snott grillborsten!


Öh, vad?Som sagt... Busy klänger och klättrar och Heinz ser bara glad ut!Fick en del sköna kort så det var svårt att välja vilka jag skulle ta med i blogginlägget - man kan ju inte ta med alla! Jag tog typ 350 bilder..... Men vissa blev ju bara skräp - blir lätt suddigt när en vild valp far runt!På den här bilden är de ju söta som nyspunnet socker.....Vi passade på att miljöträna lill-tjejen lite också, när hon ändå var här... Inte för att jag tror hon behövde Heinz men det var ju perfekt att bara gå en promenad med honom i maskinhallen för Busy följer ju honom som en skugga!Heinz och Busy på promenad.Hon följde Hasse som en skugga! Där han gik skulle hon vara - gärna under tassarna på honom!


Efter en lång dag med många intryck slocknade hon som en stock i mattes famn..... Valpar är ju FÖR söta! :-D

2 kommentarer:

Dobbisar sa...

Hej o TACK för en härlig dag m världens snällaste "lekfarbror" o trevliga tvåbenta :-). Jisses va snabb du är att hantera alla bilder- jättekul o fina bilder!!! Dom blir ändå gulligare tillsammans då lilla vildingen oxå stavas m Z: STORA Heinz + lilla Buzy = kärlek o rätt snyggt va? ;-)
Har en väldigt trött liten puppis här nu vill jag lova...
Kram/S

Skogsmor sa...

Åååååååååååå!!!!!!!!!!!!
Jag ligger nersmält som en blöt fläck på golvet!:-)
Heinz är fanatastisk!