måndag 7 september 2009

Söndagen blev en tråkig men behövlig dag...

Efter min mastodontdag på lördagen så fick hundarna inte göra ett skvatt på söndagen (förutom att åka med i bilen när jag skulle handla samt leta lite godis på gräsmattan...). Jag var jättetrött och seg hela söndagen och inte har det släppt till idag heller så det kanske är någon liten förkylning i botten som ligger och lurar.... Jag kanske har drabbats av svininfluensan??? Om några timmar springer jag runt och säger nöff, nöff och i morgon ligger jag med järnlunga? HUVA!

Kände mig i alla fall rätt duktig i söndags då jag fick gjort en massa tråkiga sysslor såsom dammsugning, tvättning etc. Att två korthåriga hundar och en katt kan håra så mycket? Eller var det verkligen så länge sedan jag dammsög....? Hmmmm - kanske en kombination?

Imorse började jag i alla fall dagen med en rivstart då jag var tvungen att lämna in min bil till verkstaden igen. Avgassystemet ligger lite snett under bilen och i vissa lägen (när man accelererar t ex) så vibrerar avgasröret mot karossen och det låter förjäkligt! Förhoppningsvis är det korrigerat på 5 sekunder, men om det är något pillergöra så lär väl bilen bli kvar någon dag eller två..... Efter att Uffe kört hem mig från bilmeken så tog jag Axa med mig till Ultuna där Eva fick titta på hennes tänder. Tur man känner en veterinär som är specialiserad på tänder... ;-) Hon konstaterade dock att Axa hade en tand som måste åtgärdas, så jag kommer inte undan att beställa en "riktig" veterinärtid..... Axa måste röntga en tand för att se riktigt hur illa det är och antagligen så måste tanden dras ut och då måste Axa sövas ned/ges lugnande. Är det inte det ena så är det det andra..... Hon har börjat löpa också, så om ca 10 dagar så lär det vara pip-kalas här hemma.... :-(

3 kommentarer:

Jonas&Lexi sa...

Grattis till uppflyttet!!

Skogsmor sa...

Du har väl ett sparkonto som heter "Avsett för djurens kostnader vid sjukdom"....
Hoppas det går bra med Axa när det är dags!
Och som vanligt måste jag säga - "måste du ha turbon inkopplad jämt!???"
Försök att ta det lite LAGOM nån gång!
Du får väl stresshybris eller nåt innan du fyllt 40......

Men i övrigt är du BÄST!:-))

Jenny sa...

Jonas: Det var länge sedan.... Kul att du har hittat hit och tack för gratulationen! :-)
Skogsmor: Jag hade uppenbarligen ingen turbo i söndags.... Det var ju det jag skrev! ;-)