måndag 7 januari 2013

Gäststugan

Igår var sista dagen på julledigheten och den ägnade vi bl a åt att fixa i gäststugan, som fram tills nu mest bara varit en förvaringsplats och mellanlagring av kartonger och sådant vi inte vet vad vi ska göra av med ännu. Vi började med att elda för att få upp lite värme i huset och givetvis rykte det in, så allt stank rök och vi hostade omkring i rökdimman med tårar rinnandes ur ögonen.... Dock slutade det ganska raskt att ryka in, så sedan kunde vi vädra ur stugan och njuta av en sprakande brasa medan vi jobbade! På bilden skymtas Uffe medan han desperat försöker få upp ett fönster för att få lite frisk luft! ;-)
 
Skryt-hyllan är på plats nere i gäststugan!  Nu ligger förväntningarna på att få tävla med Hetzer - det har blivit alldeles för lite tävlingar genom åren. Senaste priset måste vara minst 3 år gammalt....!
 
Tjohoo - efter mycket röjande kan man nu komma obehindrat in i gäststugan och till och med sitta i soffan!  Lite kartonger etc är kvar, men Rom byggdes inte heller på en dag!
 
Det andra rummet i gäststugan får bli "bibliotek" för det är helt hopplöst att få plats med alla böcker inne i boningshuset....
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra...då får man snart plats då;D

Skogsmor sa...

Va fint det ser ut!!