söndag 23 september 2012

Höstpromenad

Uppehåll i regnet, så jag tog hundarna med mig på en promenad. T o m Uffe blev så till sig över att se solen, så han följde med ut och gick! Skönt att kunna publicera en bild på Heinz efter operationen och att att han är tillbaka i gott hull igen! Nu ska vi bara få ordning på det opererade benet också!

Höst.... Massor med flyttfåglar som kommer skränandes förbi oss..... Fast dessa puckon flaxar ju åt norr???

Jag har börjat träna dirigering med Hetzer. vilket har fått henne att hoppa upp på varenda vattentrumma som vi passerar.... Sötnosen!

Heinz måste ju gå i koppel (till både hans och min frustration) och han tittar längtansfullt efter en viss madame som bränner iväg så fort de små tassarna tillåter!

Springer gärna ute på leråkern också.... Och skitar ner sig å  det grövsta!

Dragkamp! Äntligen något som Heinz kan vara med på.....!

Dragkampspromenad på väg hemåt..... Nu ska inte Heinz få göra mer idag. Ska se hur den här promenaden tog på hans ben. Det är sakta men säkert som är parollen för rehaben! :-) Lilla skitgumman, ska få ut och spåra i eftermiddag om inte det börjar regna igen....
 
Efter den här promenaden var bägge hundarna så skitiga att det bara vara att ta ner dem i källaren för rengöring, så idag har Hetzer fått sitt första bad också! Det tyckte hon var "sådär".... Men - som alltid - så är det ju himla mysigt att bli torkad efteråt!

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Vilka sötnosar!!:-) Ja, det är du och Uffe också!:-)
Vilken matte hon fått den lilla Ester!