söndag 8 november 2009

Ute på resande fot igen...

Så här såg det ut hemma i soffan häromdagen.... Heinz hade gått och lagt sig så att Axa inte fick plats, men det slutade bara med att Heinz fick agera sittkudde åt Axa...!!!

Och ett litet tag senare så var det jag som fick agera kudde åt Heinz... :-)
Igår körde jag sök med sökkursen ute i skogen och det gick riktigt bra idag. Det är ett lovande gäng som går, så det kommer att bli intressant att följa dem en bit på vägen! Heinz fick också gå ett antal slag. Jag gjorde det lätt för honom med en hel del "poppisar" eftersom han gick så många oanmälda helgen innan.
Sedan på söndagen så bar det iväg klockan 5 på morgonen med destination Skara..... Med ett stopp i Götene för att träna räddningssök. Det ligger ett himla bra stenbrott utanför Götene som är perfekt för vårt ändamål och Heinz gick kanonfint på träningen. Kul, kul!
Det finns dock inget annat ställe jag vet där man blir så grymt skitig..... Man blev lerig från topp till tå!!! Så när jag kom till hotellet så var det bara att börja med att ställa in Heinz i duschen och sedan skölja av kläderna jag haft.... Och sedan fick jag städa duschen för att få bort all lera..... *suck* Men nu är vi rena igen och jag har - som märkes - fått igång datorn och äter en middag bestående av nudlar och smörgåsar! :-) Jag kommer ju jobba härnere i en vecka nu och sedan drar jag vidare till Orust och jobbar en vecka och då ska jag passa på att åka och hälsa på Annika med Cobra (Heinz syster). Det ska bli skoj!


6 kommentarer:

Skogsmor sa...

Hotellpersonalen måste ha fått en chock om du kom till dem med lera upp över öronrn!!!

Jenny sa...

Hehehe... Jag drog faktiskt av mig kammo-brallorna (hade jeans under) och tog av mig jackan innan jag gick in och hämtade ut nyckeln till rummet.... Och sedan kunde jag använda en bakdörr för att bära in sakerna (och Heinz) så jag behövde inte passera receptionen något mer.

Laine Löfman sa...

Se upp för dvärgbandmasken på Orust, jag tror den finns där.

Annika sa...

Haha ... så ser en sann hundägare ut! Och ni är jättevälkomna både du och Heinz! Cobran kommer att bli överlycklig över att få visa sin härlige bror, sina vargmarker! (matte har alltid jaktkniven i midjeväskan så det är lugnt);)
Vi ses!

Jenny sa...

Kniv i magväskan??? Jag trodde att du var norsk, inte finsk???? *asg*

Jenny sa...

Ser jag någon mask så ska jag låna Annikas kniv och dela den i två... *s*