lördag 28 november 2009

Sökkurs idag

Idag hade jag min sökkurs. I sedvanlig ordning så hade jag kamera med mig, men när jag håller kurs själv så blir jag så fokuserad på att allas hundar ska gå bra så att jag glömmer bort att fota.... Tog inte ett enda kort! :-(

Alla hundar som var med gick dock jättebra! Inklusive Heinz. Heinz har ju fått skalla rätt intensivt på sistone då jag har dels tränat en hel del skallmarkeringar på Freddie, Emilia och nu sist även Lina dels tränat räddning ett antal sökträningar på raken. Jag var liiiite oroad innan hur det nu skulle gå på skogssöket men han tog sin rulle utan minsta tvekan eller tendens till att skalla - perfekt! Han tog t o m en heldold i en låda där lösrullen puttades ut genom ett litet hål i sidan på lådan utan att skalla - duktig vovve! :-)

Nu har jag tagit ett varmt bad och nu är det dags för lördagkvällens första pilsner.... Uffe ska bjuda på trattissoppa med mousserande vitt vin till och han har köpt hem en massa antipasti och även en av mina favvo-chokladbitar så jag kommer nog ligga i matkoma om några timmar...:-)

Men först ska hundarna ha mat!

Inga kommentarer: