söndag 9 november 2008

Söndagspromenad..

Förkyld idag med... Tack och lov kom Emilia ut med Lyra som kunde roa den allt mer uttråkade Heinz! Vi tog en promenad i sakta mak ner till ån fram och tillbaka medan hundarna sprang som idioter!

Till vår sorg (men hundarnas stora glädje) var några av åkrarna höstplöjda...

Det var i och för sig bra att de fick mycket motion när de sprang där det var plöjt (är ju hur tungt som helst att springa i) men de blev ju också grymt skitiga!


Vi upptäckte också ganska raskt att höstplöjningen var till för att få ner flytgödseln från korna i backen.... Det var därför hundarna var så himla förtjusta i att springa just på den åker som var plöjd! Och vad de luktade apa, sedan då.....

Lycklig Lyra - för en gångs skull inte ute i lervälingen!

Heinz smakar på den blandning av lera och gödsel som hela han blev "inbakad" i.... Smakar säkert gott i hundvärlden!

Heinz vid hemkomsten.... Kan säga att jag tog honom direkt ner till källaren för en rejäl skrubbning!!! Trots sköljning och schampoonering så kommer det fortfarande små puffar med gödseldoft från honom... *suck*
Men det känns skönt att han fick en rejäl promenad! Nu kan jag återgå med gott samvete till att vegetera i soffan... Har fixat i ordning med filt och kudde, te, snytpapper och skräppåse - så nu är det bara att snora på!!!


1 kommentar:

Anonym sa...

Ååå herregud.......:-)

//Skogsmor