måndag 17 november 2008

På resande fot - Göteborg

Igår blev det en ju en spännande dag.... Susanne ringde och kollade om jag var hemma (vilket jag ju var, lite lagom halvbakis och mosig) och sedan kom hon förbi och hälsade på. Kul! Har inte träffat henne IRL på nästan ett år... Väldigt roligt att sitta ner och "prata skit" i ett par timmar.... Sedan ringde telefonen igen och då var det Skogsmor som ringde. Det var inte fullt lika roligt då hon berättade att hon låg på sjukhuset. Intagen akut pga blindtarmen och operation samma kväll.... Ska ringa henne nu ikväll och kolla hur hon mår. Det verkar bara vara en liten titthålsoperation så med lite tur så är hon redan hemkommen från sjukan!

Idag klev jag upp sisådär 5 på morgonen för vidare transport ner till "Götet". Då två personer sagt upp sig, en är pappaledig och en har lånats ut till en annan avdelning, så är det lite panik på jobbet för att vi inte hinner med.... Så då har vi som normalt kör norr om Stockholm fått rycka in och avlasta våra sydligare kollegor och därför ska jag vara nere i Göteborg hela veckan och jobba.


Hann ner till Göteborg-Mölndals BK lagom till kl 3 så då passade jag på att träna Heinz medan det var ljust ute! Här inspekterar Heinz deras agility-slalom!

Hej vad det går - fast han har en bit kvar till Felix formklass... För att inte tala om den där amerikanska dobbisen som blev USA-mästare i slalom......

A-hindret är inga problem....

Det tar man i flygande fläng!

Att hoppa igenom ett däck.... - Ska det vara svårt? ;-)


Det mörknade dock på snabbt och solnedgången beskådade vi borta vid Sisjön...
Sedan kom det som inte är lika roligt i Göteborg - att köra inne i centrum! Fy tusan vad det är ett gytter med gator varav hälften är enkelriktade! Kör du fel så tar det en evighet att komma rätt igen!!! BLÄ för Göteborg som bilstad! Och när jag äntligen kom fram till hotellet så tog de extra betalt för parkeringen och sedan skulle man stå och fylla i en massa uppgifter för att få surfa på internet (inget man var sugen på då när man var trött, skitig och hungrig) för annars fick man betala extra för det också. När jag väl fått nyckeln och tagit mig upp på rummet så gick inte dörren att låsa upp och efter att jag tagit en dusch så var jag tvungen att ställa fönstret på vid gavel pga ventilationen var så dålig och nu har det börjat regna och jag har ett plåttak utanför..... Trångt var det på rummet också - fick knappt plats med datorn på skrivbordet och så fort jag vänder mig så snubblar jag på stackars Heinz! *suck* Ja, det är skillnad på hotell och hotell - och det är inte alltid de dyraste som är det bästa!
Jag kunde säkert ha bott hos tjocka släkten, men jag kommer jobba så långa dagar så jag orkar inte vara så social när jag kommer "hem" och firman betalar ju hotellet....

1 kommentar:

Anonym sa...

Strapatser.....sånt man får ta i branschen!:-)


//Skogsmor