fredag 14 september 2007

Tiden går fort...

Fyllde år i måndags och hade tänkt få massor gjort eftersom jag inte hade några planer på att fira det hela. Fick dock inte ett jota gjort eftersom jag satt i telefon större delen av kvällen.... Men det är ju trevligt när vänner ringer och grattar så då får man ju prata på en stund... *s* På tisdagen drog jag ut till Ultuna direkt efter jobbet och hjälpte Sussie att lasta hennes nya häst och efter det bar det av till Stockholm där jag stannade till vid Telefonplan och träffade Anisette en stund. Akela och Heinz fann varandra direkt och busade runt i deras lilla park och det är ju alltid nyttigt för Heinz att få promenera lite i en stad med betydligt mer liv och rörelse än vad det är ute hos mig.... Fortsatte sedan ner till Taxingeskogarna där jag sov över hos föräldrarna.

På onsdagen lämnade jag doggzen hos pappa och for in till Stockholm för att gå på Aktiespararnas stora Analysdag. Den höll på från 9 på morgonen till 21.30 på kvällen, så efter det var man ju ganska så mör..... Kom tillbaka till Taxinge vid halv elva på kvällen, hämtade upp hundarna och bilade till Uppsala. Kom fram vid 1 på natten och sedan var det bara att kliva upp igen vid 6 på morgonen, lämna Heinz på dagis och bränna ner till ett äggpackeri ute på Adelsö (utanför Ekerö, utanför Stockholm). Stannade på vägen hem och gick en promenad med Axa i Drottningsholmparken - den är så fin att det måste man ju passa på.... När jag väl kom hem på torsdagen och hade hämtat upp Heinz så var jag så trött att det nästan var fånigt, så det blev en synnerligen tidig kväll.... *s*

Idag har det varit lite lugnare... Uffe kom ju hem sent i går kväll så han lagade mat till mig idag och nu på eftermiddagen har jag hunnit köra ett spinningpass på Friskis så jag känner mig så himla duktig! Imorgon ska Uffe passa Heinz medan Axa får följa med när jag och Linda ska ut och vandra en bit av Upplandsleden. Ska bli kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojojoj va du kör hårt!
Hoppas få se bilder från skogspromenaden:-)

Anonym sa...

Tjenare Jenny! Tack för idag!Läderlappen har fastnat på bild på min hemsida :-) Länk till bilderna finns på framsidan.
Vi hörs i veckan!
Hälsningar Therese, gaphalsen och 25-metersletaren