lördag 1 september 2007

Idag

Winston och Kilroy hälsar lite avvaktande på varandra. Kilroy undrar nog om hans hem omvandlats till ett hundhotell... Men på det stora hela tar han det hela med ro. Winston tyckte att Kilroy var helt fascinerande - men också lite läskig!

Idag var lekarna lite mer avslagna. Fattas bara annat så som de for runt igår! Men då och då gnistrade de till och visade upp lite av gårdagens takter.... När man ser det här kortet kan man ju dock undra vad som är skillnaden mellan en Cane Corso och en Shar Pei...???

Eftersom de inte busade som tokiga idag så fick Polis-Axa komma med ut och vara på tomten tillsammans med valparna. Om de busar för mycket så ska hon nämligen lägga sig i och sätta P för det hela, men idag gick det bra att ha dem ihop.


Det var fint väder så vi bestämde oss för att grilla till hundarnas förtjusning!

Livet på en pinne, tycker Axa! Det enda som skulle göra det hela perfekt är om hon fick äta upp det som var på grillen....
Nu har Winston precis åkt tillbaka hem med sin matte och husse och lugnet har lagt sig över huset.... Heinz sover som en utslagen och det borde han verkligen efter de senaste dagarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åå vilka fina och roliga bilder!! Tusen tack för att Ni har tagit hand om Winston åt oss! Liksom Heinz så somnade Winston som en stock när vi klilvit in genom dörren. =)
Ses! Kram

Anonym sa...

Axa ser verkligen ut att njuuuuta:-)
Och det gör U också.....