måndag 27 augusti 2007

Kilroy

Fick en förfrågan om vad Kilroy har för sig nu för tiden... Ja, han har helt slutat med att smyga på Heinz och förmå honom till att jaga efter sig. Helt och helt, förresten... Ibland kommer "takterna" fram, men allt som oftast låter han numera hundarna vara i fred när vi är ute på tomten.
Däremot har han börjat terrorisera grannarna! Tur att de gillar katter och har en själv.... Det har ju varit varmt väder ett tag och då vill man ju gärna öppna lite fönster.... Vips, så smiter Kilroy in till grannarna för att snoka omkring! De lyfter ut honom i hallen och öppnar dörren upp till mig, varvid Kilroy springer upp till mig vilt jamandes, tar ett ärevarv och öppnar sedan dörren ut till hallen igen och väntar på första bästa chans att bli utsläppt genom den stora ytterdörren (eller källaren). Så fort detta sker så smiter han raskt in till grannen igen via ett fönster och så är vi igång igen.....
När han inte kan smita in till grannarna så använder han deras bil som liggplats.... *s*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe.....om nu Hasse slutat vara en kul kompis, kanske grannarna kan vara lite kul...? Inte lätt att vara en busig kisse som vill ha roligt här i livet om man bor på landet och bara ser kor hela dagarna.....eller?:-)

Anonym sa...

;) en härlig katt det där.....