måndag 13 augusti 2007

Helgen....

Lördagen blev en slappar-dag. Måste ju passa på när solen för en gång skull visar sig.... Så vi låg och solade större delen av dagen ute på tomten medan hundarna låg och flåsade i skuggan. På eftermiddagen åkte vi in till Uppsala en sväng och åt kvällsmat på en uteservering samt tog ett varv på stan så Sussie fick se lite av Uppsala.

Sussie och jag nere vid Fyrisån.


Igår var vi ut till Castell igen och Sussie filmade lite när jag red. Ska bli intressant.... Jag har fortfarande inte tittat på filmen.... Det gick i alla fall bättre att rida Castell idag än i fredags. Han var mjukare från start så att säga, så man behövde inte hålla på att värma upp så länge. Övade en del på öppnor, men även på sådana "små saker" som att han inte skulle kunna skjuta ut bogar eller bakdelar åt olika håll för att komma undan när man jobbade honom på volten. Om han kan så vill han gärna skippa att böja sig i bålen för då blir det ju jobbigt... *s*


I stallet träffade vi på Emilia med Lyra så då fick Heinz någon att leka med. Axa fick nöja sig med att jag åkte ut och simmade med henne på kvällen efter att Sussie åkt hem och åskvädret dragit bort. Men jag tror hon uppskattade det mer än att få träffa en främmande hund..

Heinz och Lyra

1 kommentar:

Anonym sa...

Å, vilka snygga tjejer ute på vift!
Å Hasse körde ett & annat rumptugg ser jag....:-)
Låter som en rätt trevlig helg!