fredag 5 februari 2016

Ojoj, vilken vecka!

Började med att jag var gräsänka måndag till tisdag. Men efter att ha varit på min första spanskalektion och ätit en kvällsmat bestående av 4 kokta ägg, så var jag jättetrött och gick och lade mig.... Jag som hade tänkt lyssna på musik och kanske ta ett glas vin och njuta av att ha huset för mig själv.... Men så kan det gå!


I tisdags fick Hetzer valla igen. Det var första gången sedan november, men hon var riktigt duktig! Oj, vad skoj hon tyckte att det var.... Sedan var det bara att åka hem och packa - en jobbresa till Italien hägrade!


Det var en extremt intensiv resa där jag mest bara såg Italien från motorvägen på väg till och från ställen jag skulle till. Jag åkte med i en bil med två andra svenskor och vi skulle följa efter vår italienske guide.... Kan konstatera att de kör som galningar i Italien! Totalt impulsiva! Vi höll på att bli rejält påkörda en gång och vid ett annat tillfälle kastade sig guiden in på en avtagsavfart i sista minuten och när vi skulle försöka haka på, så prejade vi en polisbil!!! Men de bara gestikulerade lite med händerna och så var det bara att köra vidare.... Vid ett tillfälle fastnade kreditkortet i automaten där man betalar för att få köra på motorvägarna.... Ni kan ju tänka er kön som växte bakom oss med gestikulerande, tutande italienare.....  Men kul hade vi också! :-)


Maten var dock sisådär... Tortellini i buljong? Buljongen var iofs jättegod - helt klart "hemgjord"....


Och detta är quattro stagioni... Helt ok, men svenska varianten är godare! 

Jag och det italienska köket var inte alls sams, så det slutade med magsjuka.... Mycket tråkigt! Speciellt när man har en flygresa framför sig....


Tur de hade immodium på det italienska apotek som fanns på flygplatsen! Annars hade jag stått mig slätt.... Landade hemma på Arlanda igen kl 23 på torsdag kväll och begav mig hemåt för att få lite tröst, men möttes av en ynklig äkta make med ryggskott.... Suck! Var bara att trycka i sig en immodium till på fredagsmorgonen och hämta upp hundarna från hundpensionatet. Men nu är de hemma och jag ligger i soffan och småfryser och hallucinerar om mat... 

2 kommentarer:

Skogsmor sa...

Men ojojoj.......så jobbigt för er båda två!
Ibland önskar jag att vi bodde närmare varann!
KRAM! <3

Jenny sa...

Ja, det hade jag också önskat....:-)