måndag 31 augusti 2015

Skyttorps blodbad!

Jag hörde ett vrål och ett fräs ute i hallen och gick ut för att kolla..... Blev lite kallsvettig när jag såg blod överallt! Jag förstod ju raskt att Bison varit för närgången på Busan som svarat med att klösa henne.... Men så här mycket??? Helskotta också! Såg en tripp till veterinären framför mig.... Och var var hunden?  Jag gick för att leta rätt på henne - följde helt enkelt blodspåren som var över halva huset....

 


Jag fick tag på Bison och kunde genast pusta ut - ögonen var intakta och oskadade! Men när jag greppade tag om tassen så fick jag blod i hela handflatan! Hur 17 har kattrackarn kunnat klösa henne så kraftigt i tassen? Och hur ska jag lyckas behålla ett tassbandage på en valp som Bison??

Nåväl, en sak i taget..... In med hunden i duschen för att spola bort allt blod och se vad som finns därunder......  Och det var..... Ingenting!!! Jag letade och letade och klippte bort all päls..... Och till slut konstaterade jag att det måste ha varit från den lilla röda pricken som allt blod kommit ifrån..... Det var en så liten prick att det inte ens var värt att fotografera! Busan måste precis ha prickat en större blodåder med tanke på mängden blod, men såret var så yttepytte ett det knappt syndes!!!

Vilket antiklimax! Men skönt var det! Även om jag fick ägna min lunchrast åt att städa huset på blodfläckar.... Har slängt 3 mattor i tvättmaskin och 2 till måste också tvättas...... Men vad gör det, när jag slipper ha tassbandage och betala veterinärräkningar? :-)

1 kommentar:

scottishmoments sa...

Det var ju tur i oturen ändå att det bara var en liten prick! Urs.. det värsta är när det händer pälsklingarna nåt... de kan ju inte tala om vad som hänt heller... :) Ibland önskar man ju det haha