fredag 21 augusti 2015

Jobbresa kan vara påfrestande med en liten valp....

Intensiv vecka som nu börjar lida mot sitt slut.... Började måndagen med att ta ut ett antal får på promenad i skogen! :-)

Ja, inte själv då förstås! Hetzer hjälpte till! Skulle inte ha vågat utan henne.... Hon skötte sig ypperligt och höll ihop gruppen och såg till att ingen smet till skogs.
 
Tidig tisdag morgon bar det iväg på jobbresa. Det var ett väldigt häftigt ljus denna morgon.... Gjorde mitt bästa för att fånga det, men det vete tusan om jag lyckades så bra med....

Blev som en regnbåge (av dimman?).

Jag stannade till i Köping och spanade in glada KRAV-grisar som fick vältra sig i lera som de skitgrisar de ska vara! :-) Det är alltid lika roligt att besöka KRAV-grisgårdar!


Så härligt att se dem plaska omkring i sina lerbad!
Spanade in denna bamse från vägen och var tvungen att stanna och ta ett kort på honom......

Vilka horn! Ser ju ut som en mammut!

Hans ko-kompis hade inte så pjåkiga horn hon heller..... ;-)
 
Besökte även en gård med gute-får. Jag blev lite kär i denna bagge.... Riktig snygging!

Efter en lång dag så checkade jag in på mitt hotell. Det var ett bra hotell ur den synvinkeln att det var billigt, de tog inget extra betalt för att jag hade 3 hundar med mig och de bjöd på kvällsfika! Men det var lite sunkigt (försök använda den nödtelefonen) och det kändes som att det var jag och en hel drös av öststats-byggarbetare med stor kärlek till öl som bodde på hotellet..... ;-)

Bison spanar in genom fönstren på hotellet när vi gick kvällsrundan!
 
Kan säga att det var inte helt lätt att rodda 3 hundar, jobbmaterial och allas packning...... Men på det stora hela gick det bra! :-) Dock hittade ju Bison på än det ena än det andra som satte lite käppar i hjulet för mig - men det är ju så en valp ska vara! :-)
 

En dag fick hon för sig att hon inte kunde gå.....När gräsmattan tog slut och det blev asfalt så var hon mirakulöst återställd från denna allvarliga åkomma..... ;-)


Sedan kom hon på att hon kunde rymma ur bilen! Det var lite bekymmersamt för det var varma dagar så jag var ju beroende av att kunna ha bakluckan på vid gavel emellanåt..... Men med vattenplastdunken på insidan, fastsurrad med ett koppel, så gick det vägen och hon kom inte ut igen!


Jag kom hem igen, helskinnad efter två nätter på hotellet, på torsdag kväll och fredagen ägnades till viss del åt att tvätta.... Vilket Bison engagerade sig i med liv och lust!

Förutom strumporna så fick hon även tag i skurduken.... Den var inte helt lätt att få tillbaka! :-)Jag ska inte bara hänga ut henne som värsta monstervalpen..... Hon är faktiskt riktigt fin och lyhörd också! Och börjar lära sig sitt, ligg, apport, hit och stanna! :-)


Måste ju ha med en liten film på Heinz också! Min finaste älskling som också varit med och bott på hotell och stått ut med den lilla jobbiga nya familjemedlemmen. Varmt och jäkligt har det också varit.... Vilket ju inte är Heinz favoritväder precis.....

Inga kommentarer: