måndag 19 oktober 2009

I helgen

Drog igång med skogssök-kursen i lördags och det gick bra, tyckte jag. Blir nog ett bra sökgäng, det där! Hyfsat tur med vädret hade vi också.... När jag vaknade på morgonen så regnade det i sidled, men större delen av dagen hade vi sedan upphåll så det var ju skönt.... Snöpligare var det att upptäcka att det var någon stor triathlon-tävling på G! Bäst vi stod och skickade ut en hund på ett sök så kom det sisådär 20-30 orienterare kutandes rakt genom rutan!!! De hade varit ute på morgonen och cyklat samt paddlat kanot och nu skulle de orientera. Men va 17 - vi fick en väl vallad ruta... *s*

På söndagen var det dags för räddningssök. Kan ni se figgen i bilden ovan? :-)


Det ska börjas i tid...? En liten bebis fick agera sökfigge! Fast mamma var med och övervakade det hela....

Freddie har missförstått det hela - det borde ju vara tvärtom! Aqua som springer uppe i det jobbiga och Freddie som går nere på släta marken!

Arwen fyller på vätskebalansen.

Efteråt var det genomgång av sökövningen med hjälp av tuschpenna och en gammal, kasserad dörr! Allting går, bara man vill! :-)

Vittringsförhållanden undersöktes med hjälp av rökpatron....

Det var inte helt lätt att ta sig fram i sökområdet - inte för hundarna heller och de har ju ändå "fyrhjulsdrift".....

Freddie och Aqua efter avslutat sök i betongmassorna.

Jag passade på att miljöträna ordentligt i området, även fast Heinz gick sitt sök helt opåverkad av miljön. Då hann jag ju även med att ta några kort på min egen hund...!


På kvällen var Heinz bra trött! Han hann knappt upp och lägga sig i sängen innan han somnade och snarkade i fulla drag med öppen mun!!!

Inga kommentarer: