torsdag 16 januari 2014

Vacker vinterdag och premiär med kicksparken!


Jag trivs så himla bra där jag bor..... :-) Det passar mig perfekt! Om jag ska gnälla över något så är det väl att det är lite långt in till Uppsala..... Men hade det varit närmare så hade ju huset varit dyrare.... ;-)

Idag har det varit fantastiskt väder och det har varit jättejobbigt att tvinga sig att sitta inne och arbeta. Speciellt när dagarna är så korta, så vid 4 i eftermiddag kommer ju solen vara borta igen! :-(  Men på lunchen gick jag ut en kortis i alla fall!


Och jag blev så himla sugen på att köra kickspark! Helt oförberedd och virrig och med ont om tid, men va 17???? Jag lyckades inte hitta på vilket smart ställe som jag lagt nyckeln man drar åt skruven med, men till slut hittade jag en skiftnyckel som jag kunde använda. Sedan hittade jag inte draglinan utan det slutade med att jag fick använda en spårlina men det gick ju bra det med! Till slut kom vi iväg i alla fall och jag var superduperglad i sisådär1 minut..... Sedan hade ngn jäkel fått för sig att sanda vägbanan! Det var bara utanför mitt hus som det var osandat! Så det blev en mycket kort tur på några 100 meter, men oj vad det gav mersmak!

Det är sådana här gången man verkligen saknar att ha en frisk dobermann.... Hetzer är ju måttligt road.... Hon hatar när jag klär på henne sele och lina, men när vi väl startar så springer hon jättefint och drar - så länge det är en hund framför!

Heinz älskar ju att dra.... Han ligger stabilt i ett tempo och pumpar på hur länge som helst oavsett om han springer med flera hundar eller om han är helt själv..... Eller, ja.... Gjorde i alla fall! Nu har han haft dassiga knän så länge så nu orkar han nog inte så långt..... Men man ser på hela hunden att han tycker det är jättekul. Omkörningarna funkade fortfarande, för vi körde om ett par fotgängare på vägen. Och "Höger" och "Vänster" fungerade fortfarande fin-fint. Hoppas snön ligger kvar ett tag!

Ikväll är det möte igen. Jag ska på räddningshundförarmöte i Märsta. Och nästa vecka har jag också två möten, sedan är det äntligen slut på möten på ett tag.....

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Det ser jättehärligt ut!:-)
Jag måste nog åka upp och filma allt du gör nån dag......