onsdag 12 juni 2013

Heinz gör reklam för dobermannrasen! :-)

Den 11 maj var jag nere i ett naturreservat på Munsö utanför Stockholm. Jag skrev om min och Heinz utflykt här: Utflykt med Heinz till naturreservatet i Munsö. Jag avslutade inlägget med att säga att jag hade haft en anledning att vara där som jag inte kunde skriva om just då, men som jag skulle kunna skriva om lite senare..... Nu har den tiden kommit! :-)

 
Vi var där för att möta upp ett filmteam och spela in en hundmatsreklam! Jag fick veta att reklamen skulle visas i 30 länder med start i juni, så det var ju väldigt spännande att få höra! Om det stämmer visar sig väl, men det var i alla fall vad jag fick veta då.

Jag blev väldigt glad över chansen att få spela in den här reklamfilmen då Heinz skulle få visa upp sig på det han gör bäst - vara snäll och en hårt arbetande brukshund! Jag är så trött på den ensidiga bild av dobermann som galen attackhund i alla filmer samtidigt som de har dåligt rykte som brukshundar i Sverige, så när filmteamet sökte en "räddningshund som kan markera med rulle" så hakade jag på direkt!

Vi slet hela dagen och kvällen och filmteamet filmade Heinz ur en massa vinklar och med olika bakgrunder. Det blev lite snöpligt på slutändan att inse att 90% skulle förkastas då reklamfilmen bara är på 30 sekunder.......


Filmteamet var helt lyriska över vilken fantastisk hund Heinz var och hur jag kunde få han att göra allt de frågade efter...... Fast de kunde ju inget om hundar direkt så de missade fullständigt det som jag tyckte var det allra mest imponerande.... Heinz fortsatte jobba med det han skulle utan att höja på ett ögonbryn ens, fast han stötte upp en hare mellan frambenen!

Igår fick jag veta att jag äntligen kunde bli offentlig med resultatet och jag tyckte det blev en fantastiskt bra film speciellt med tanke på att den inte fick vara längre än 30 sekunder.....
 

Ovan: Heinz färdiga reklamfilm!

8 kommentarer:

Madeleine sa...

Så jätteroligt!

Det var banne mig det vackraste jag sett! Hura va bra och snygg han är!!

Skogsmor sa...

ja. han e bra en helt naturlig filmstjärna och världens bästa voffs!!!!!!
*gullenosen*

Lilla Fröken Dobermann sa...

Så kul! Och vilken fin film :)

Kickie sa...

Jättefin filmsnutt, man blir rörd
/Kickie

Susanne sa...

Tårar som sagt... <3

Susanne sa...

Wow vad häftigt!

Spelade också in med min lilla Astra för Husse fast i maj. Och då körde vi valling :-D

Vart hittade du filmen? Sitter bara och väntar på att få se min lilla toka på reklamfilm :-D

Jenny sa...

Hej Susanne J! Filmen ligger på filmbolagets hemsida: http://airandspacefilm.com/. Vallningsfilmen ligger inte där ännu (vad jag kan se), bara den om slädhundar (som var den första filmen) och Hasses film. De kanske inte har klippt färdigt "din" film än? Den var ju den tredje i ordningen som de gjorde.

Jenny sa...

Tack för de fina kommentarerna! Kul att ni också gillar filmen (jag är ju lite partisk.... hehehe)!