fredag 24 maj 2013

Ibland känns det som att jag inte gör annat än tränar räddning...!

I helgen som var, var jag nere i Norrköping, vilket jag skrivit om i ett tidigare inlägg, och körde räddningssök både lördag och söndag. I tisdags drog jag till Gillinge utanför Vallentuna för att få till ordentliga rasmassor att träna i. På bilden ovan står Hetzer i en del av området.
 
Jag hade både Heinz och Hetzer med och vi började med att miljöträna och bara gå runt i området. Och på det viset blev det vallat också! :-)
 
Hehehe, tänk att man ska bli så glad när man hittar områden som det på bilden ovan! Det ser ju verkligen ut som att en jordbävning skett!
 
Veronica figgar åt Meg, en australian shepherd.
 
Magdalena figgar åt Molly, en flatte!
 
Det blev en sen kväll eftersom det var en bit att åka, så på onsdagen var jag helt slut.... Lade ett spår åt Heinz när jag slutade jobbet, så att han skulle få jobba lite och sedan blev det en mycket tidig kväll!
 
I helgen som kommer är det återigen räddningssök både lördag och söndag, och helgen därpå är det räddningssök på lördagen men - hör och häpna - skogssök på söndagen!
 
Efter det blir det ett miniträningsläger med 4 sökdagar efter varandra, men sedan blir det sommaruppehåll på räddningskursen. Jag kommer förvisso fortsätta träna, men i ett lite lugnare tempo..... Och det ska faktiskt bli skönt.....!
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker gott att du kan göra en utökning av ditt sök - t.ex. hit...;D

Skogsmor sa...

välkommen till oss i den normala världen....:-))