tisdag 14 maj 2013

Spår, lydnad och bad!


Måndagen var också full med hundaktiviteter..... Efter jobbet drog jag ner till "min" lilla badplats och hundarna simmade och roade sig både i vattnet.....
 

..... och ur vattnet!
 

Badlek!
 

Sedan gick jag ut och lade årets första spår till Heinz och när jag klev in genom ytterdörren så var det en laddad sugen herre som mötte mig! :-)
 

Tog inga kort under spårningen med Heinz, men tog ett i skogsbacken bakom mitt hus medan jag lade ut spåret. Skogen är så vacker nu med maaaassor med vitsippor!

Jag hade tyvärr förlagt Heinz spårlina. Jag fullkomligt älskar hans spårlina, det går knappt att använda någon annan sort! Den finns säkert någonstans i faggorna, men jag orkade inte leta och det var flera år sedan jag använde någon annan lina så jag hade förträngt exakt HUR bra den är.... Så jag tog Hetzer söta, lilla rosa spårlina..... Big mistake! Jäklar vad det skar in och gjorde ont överallt! Trodde jag skulle bli tokig innan spåret var slut! Så nu ska jag leta fram den riktiga linan innan nästa spårläggning.....!
 

Våra rådjur är aldrig långt borta..... :-)

Efter spåret gick jag ut och körde lite lydnad med Hetzer. Lydnaden är något jag verkligen eftersatt..... Tycker inte att det är det roligaste som finns precis.... Men det lilla hon kan gjorde hon bra! Övade på dirigeringarna för IPO-r också - det är betydligt roligare! Ska se om jag lyckas filma lite någon gång....

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Vilket liv de har dina hundar:-))