måndag 20 maj 2013

Räddning....igen!

I helgen var jag nere med Hetzer i Norrköping för räddningshundsträning. Heinz fick stanna hemma med husse medan jag och Hetzer roade oss. Fast på bilden har Hetzer lite tråkigt.... Vi övade en hel del uppbindning! Hetzer sitter i mitten av bilden, det är Bosse (en labrador) till vänster.
 
Hetzer har hittat en figge och det är belöningsdags! Vi började lördagmorgonen med att samtala om figgearbete, så nu blir vi övervakade av instruktör Ann-Charlotte att vi sköter oss! :-)
 
Hetzer visar vad hon anser om att bindas upp igen och igen....  Men jag tror innest inne att hon var ganska nöjd med att få ta en massa pauser för det var rejält varmt under lördagen! Det gick åt mycket vatten både för mig och Hetzer och ingen av oss är några vattenpimplare till vardags!
 
Precis när vi tog lunch blev det åska och regn, så då fick vi sätta oss i maskinhallen! Och vi hade sådan maximal tajming att när vi ätit upp så slutade det åska och regna och solen kom tillbaka!
 
Den moderna människan.... Lider av facebookberoende! :-) Nästan varje liten ledig minut lyste den lilla blå skärmen upp....!
 
Räddningshundar ska kunna koppla av och vila när det inte är arbete på gång. Här sitter vi och väntar på vår tur att få komma ut och jobba! Hundarna passar på att vila!
 
 
Hetzer vilar (och tjuvkikar lite på vad de andra håller på med) i väntan på sin tur!
 

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Vilket engagemang!
Ni är så duktiga!!
*beundrar*