torsdag 17 maj 2012

Våren är seg i år!Konstaterade på morgonen att nu hade äääääntligen en stor del av körsbärsträdets blommor slagit ut. Förra året hade de väl blommat nästan färdigt vid det här laget.... Väderleksrapporten indikerar dock att det ska bli lite värme framöver och det vore ju himla skönt! :-)

Kossorna har ju dock fått komma ut (skrev om betessläppet nedan) och de står/ligger i hagen och insuper dofterna som vårvindarna kommer med!

Fasen vad lång tunga de har! :-D

Heinz höll sig inne på tomten när jag fotade korna. Han tycker inte de är roliga alls! Lömska jäklar som skickar elstötar på honom när han minst anar det! ;-) Han fick ju en stöt i svansen häromdagen när han skulle springa under eltråden. Heinz kom under tråden, men svansen stack upp som på en radiobil på Grönan och tog i tråden....... Det är intressant hur de minns, för ett antal timmar efter händelsen skulle jag gå ut med honom igen. Då gick vi förbi en annan hage med kor i (inte där han fick elstöten), men när vi passerade hagen gick Heinz nogsamt över på andra sidan grusvägen...... Och helt plötsligt ryckte han till som om han fått en stöt och vände sig om och slickade sig på svansen! Stackaren..... ;-)

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Jag skrattar på mig!!!!!!!!!!!!!
Både åt bilderna och Hasse:-))