söndag 11 maj 2008

Dags att börja prata nu, kanske?

Vi måste prata om våldtäkt, skriver journalisten och debattören Katrine Kielos i sin snyggt rosasvarta sammetsbok Våldtäkt & Romantik.

Prata på ett nytt sätt kanske, för nog tycker jag att det pratas (eller åtminstone skrivs...) en hel del..... Lite konkreta handlingar från våra politiker där de prioriterar detta vore ju inte heller fel...

Läste i UNT idag att:Ytterligare ett kvinnoöverfall skedde sent på söndagsförmiddagen utomhus nära Lärarhögskolan. Den händelsen rubriceras som försök till våldtäkt. Polisen spanar efter en misstänkt man i åldern 25-30 år.

Lärarhögskolan! Det är ju där jag går i skolan... Trevligt - NOT! Sedan fick jag höra av en bekant som bor i krokarna att det var en tjej som låg ute och solade på en gräsmatta i en park som blev påhoppad av något "nut-case" mitt på blanka dagen. Det måste ju verkligen vara en psykstörd typ - annars borde han ju åtminstone försökt dölja det han höll på med...

Men det händer väl ingenting.... Förrän den dag han mördar någon flickunge och ingen kan förstå varför en sådan fått gå lös i samhället som en tickande bomb!

1 kommentar:

Anonym sa...

*suck* jo, så är det!
Vi är förmodligen omgivna av nut-cases - så "take care out there!"