lördag 22 mars 2008

Så här långt...

Skickade precis in den sista inlämningsuppgiften för praktiken på skolan - skönt! Har suttit nästan hela dagen med skolarbete idag.... Dock har jag hunnit ut lite med hundarna så jag fått se solen i alla fall! Körde ett litet uppletande med Axa och Heinz (det gick bra, men plast i snö verkar vara väldigt "luktlöst"...).

Har tränat lite lydnad och lite "cirkus" med Heinz samt börjat träna honom på stavgång. Nej, det är inte han som ska gå med stavar utan det är jag som har stavarna, men han ska kunna gå med raskt tempo (gärna dra, för en gångs skull) rakt fram och inte springa från luktfläck till luktfläck och pinka. Det gick ganska bra, förutom några "utbrott" som han gjorde när han inte kunde hålla sig i skinnet längre utan attackerade mina stavar, trasslade in sig i kopplet och höll på att slå undan benen för mig.... Men det ska nog bli bra det här!

Nu ska jag vara "ledig" ikväll! Imorgon ska jag förbereda lite lektioner igen... Sedan skulle jag behöva jobba lite också.... Och städa.... Och träna hund... Och.... Och.... Och....

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till en ledig kväll!:-)