torsdag 19 juli 2007

Rättvik och celebert besök


I måndags kom Kattis förbi med pojkvän och endast 3 månader gamle Noa. Det var kul! Vi ses ju inte allt för ofta nuförtiden eftersom Kattis har den dåliga smaken (?) att flytta till Umeå... Lite roligt att få träffa Noa också för första gången.
På tisdagen så åkte mamma och jag upp till Rättvik på "mini-semester". Har varit i Rättvik ett antal gånger men aldrig lyckats få tid till övers att åka upp till utkikstornet Vidablick, men nu blev det av! Mycket fin utsikt över Siljan, som synes.... Mindre roligt att det kostade 30 kr att få gå upp i tornet. Inte för att 30 kronor i sig är så himla mycket, men bara för att få gå upp i en trappa? Tornet i sig var ju inget att skryta med.... Tur att man inte var en hel familj med flera ungar som skulle upp!

På kvällen bar det av till Dalhalla....

Hade aldrig varit där förut, så bara att besöka arenan var en upplevelse i sig.

Tittade på Rhapsody in rock....

Tyckte nog att showen var sisådär, men som helhet var det en jättetrevlig kväll! Lite tur hade vi dock, med tanke på att det åskade och blixtrade rejält under eftermiddagen och att kvällen ändå blev fin.
Sov över på Bruntegården och på onsdagen drog vi till Vansbro och hälsade på farmor och faster Bodil innan vi vände kosan hemåt igen. Hann med ett besök på Karlfeldtsgården också innan vi var tillbaka hemma igen. Där hade de en konstutställning utöver att man kunde beskåda själva gården, en kryddträdgård, en plåtburksamling (!) och någon form av "loppis". Lite småroligt att strosa runt och titta, men kanske inget jag har behov av att upprepa....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst var det trevligt! Kul att få umgås lite...:-)
Och du - vi var på Karlfeldtsgården!:-))

Jenny sa...

just det....Ändrat!