måndag 16 juli 2007

Måndag morgon

Ja, nu är det måndag morgon igen.... Fast det gör inte så mycket för jag har semester i tre dagar! :-) Har lite upphackad semester i år - tyckte det passade bättre med Heinz.

I helgen sov jag och Uffe över hos mina föräldrar efter att ha varit på 40 års-kalas i Kämsta. Grattis Mia! Hoppas du inte är alltför flygrädd utan att du också får tillfälle att njuta av den där helikopterturen du fick.... ;-) Hon(?) fick också en hundsäng som var riktigt söt! Kan beskådas på denna länk: IKEAs hundsäng Tyvärr är alla sådana hundmöbler gjorda för hundar som är betydligt mindre än en fullvuxen dobermann... :-(

Kom hem igen på söndagen och var helt slut... Förstår inte varför? Jag var ju nykter och chaufför!!! Men det var som om jag vore bakis, för jag hade det berömda "pizza-suget" och ville bara sova och äta onyttigheter hela dagen... Turligt nog ville hudarna också mest sova.... Speciellt Heinz och det kan jag ju förstå så som han busat runt! På lördagen for han omkring med boxertjejen Kashi och på söndagen med Russeln Allie!

Inga kommentarer: