lördag 15 augusti 2009

"Kräftskiva" igår...

Vi bjöd över Anna, Stefan och Eroz på en liten kräftskiva igår. Vi började tidigt på eftermiddagen så att man skulle kunna sitta ute på tomten utan att frysa ihjäl (det märks på kvällarna att sommaren är på väg att ta slut.... Det är kyligt!).

Ett antal kräftor som snart skulle vara ett minne blott.....

Eroz uppskattar att få lite kli bakom öronen.... :-)

.... Nästan lika mycket som han upskattar att dra sönder kampleksaken!!!Ju längre kvällen led, desto mer fånerier.... As usual! :-) Här är det posering för diverse sms på gång.... Axa tycker nog att vi var bra konstiga, men bara hon får en belöning i form av något ätbart så kan hon ju alltid tänka sig att ställa upp!

Heinz var lika kärvänlig som vanligt......

Det dröjde inte länge förrän prickskyttet drog igång och med tanke på de diskussioner som följde (sneda sikten, sneda måltavlor etc etc) så kunde man ju tro att det var en livsviktig tävling med ärofyllda priser i slutänden.... ;-)

På kvällskvisten blev det - som sagt - lite kallt så då drog vi oss in i huset. Heinz ska givetvis vara i centrum och ligga i soffan han med.....

Men till slut orkade inte ens Heinz vara vaken, partyhatten till trots, så då var det dags att runda av kvällen och gå och sova istället ;-)

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Sista bilden sååååååååå söööööt!