tisdag 9 januari 2007

Axa hos sjukgymnast

Har precis varit iväg med Axa till Kjerstin Pettersson på Ultuna för undersökning. Tänkte ta tag i hennes sjuk-träning ordentligt och de har ju ett vatten-tramp på Ultuna (orkar inte åka hur många mil som helst för att ta mig till ett hund-sim...).

Kjerstin gick igenom Axa väldigt noga och konstaterade att hon var ett klurigt fall (det visste jag ju iofs redan...). Det blev inget vatten-trampande idag utan vi ska komma tillbaka nästa fredag för vidare utredning och under tiden skulle Kjerstin klura på hur man skulle kunna lägga upp träningen framöver.

Axa är ju i skrivande stund ohalt, men hon är ju stel och kantig och lite oliksidig muskulärt. Dessutöver är hon ju helt sned i svansen och där är det definitivt något mysko, för hon skrek rakt ut när Kjerstin förde svansen i sidled. Detta utöver den sedvanliga "bakut-sparken" som blir varje gång man tar i hennes vänstra baktass, samt att hon är klart begränsad i sitt rörelseomfång med det benet.

Ska bli intressant att åka tillbaka nästa fredag. Då ska Axa även få gå på vatten-trampet så man kan studera hennes rörelser ordentligt och i olika tempon. Hoppas sedan hon har något bra upplägg för Axa!





Bilderna ovan är tagna när Axa vatten-trampar vid ett tidigare tillfälle.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk om hon går med svansen ur led hela tiden....!!!
Stackars Axa!!!
Hoppas nåt kan göras för henne.