måndag 21 april 2014

Påsk!


Påsken bjöd på fint väder och vi hade vår beskärda del av att slappa på tomten......


.... Och på soffan! :-)Men vi fick även en hel del gjort såsom städning a hus och hönshus, diverse trädgårdsfix, vedsågning samt att vi på annandagen hyrde ett släp och tog tag i att köra större saker till tippen! Helt otroligt vad skit man kan dra på sig.... Vi har ju bara bott här ett år!


Vi var inte de enda som kommit på att göra en vårröjning just idag.... Vi var framme vid återvinningen strax innan det öppnade så vi var bland de första att köra in genom grindarna och så här som på bilden ovan, såg det ut efter ca 5-10 minuter!
 

The Thing fick också komma ut på en liten utflykt, vilket Hetzer tyckte var jätteintressant!
 

På tal om utflykter så var jag och Hetzer ut på två cykelturer under påsken och spanade in omgivningarna. Bland annat hittade vi den här fågelsjön!Det är så sorgligt att ha en dobermann hemma som skulle vara överlycklig över att få följa med och springa en repa i skogen..... Och så måste man lämna honom hemma och istället ta med sig Hetzer..... Så här ser Hetzer ut efter bara 1 kilometer. Och nej, det är inte fel på konditionen, det är fel på motivationen......


Här har hon sprungit i 9 kilometer, men nu vet hon att vi är på väg hem.....

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Smarta Hetzer..... ;)
Mycket ni fått gjort i helgen, känns säkert jättebra!