tisdag 4 augusti 2009

På begäran!

Här kommer lite kort som jag tagit sedan jag kommit hem från kennellägret.... Först ut är Krokus!

Krokus roade sig igår med att balansera på hundgrindarna....

Heinz bar runt på ett ben i munnen. Jag undrade över varför han bara gick runt runt runt och såg olycklig ut, tills jag upptäckte vad han hade i munnen. Han var kanske rädd att Axa skulle ta det från honom om han väl lade sig ner och började gnaga på det.....?


Axa - fläskpaddan!

Svärföräldrarna skulle komma på besök på söndagen så Uffe fick bråttom att få gräsmattan färdigklippt och brännässlorna ansade! :-)

Det var fint väder nästan hela söndagen så när Berit och Owe kom förbi så grillade vi till lunc. Lagom till att Berit ville plocka lite bär från vår trädgård så öppnade dock himlen sig och det vräkte ner under ett par minuter. Vårt partytält höll dock vätan stången, så det blev riktigt mysigt att sitta inne i tältet och höra smattret mot tältduken....

Uffe dokumenterar ovädret och jag dokumenterar Uffe som dokumenterar ovädret... *s*

Hundarna uppskattade inte heller regnet utan kröp in under bordet och lade sig rumpa mot rumpa, så långt bort från vattendropparna de kunde komma!

Igår var det strålande väder hela dagen och hundarna var på tomten från morgon till kväll. De njuter verkligen av att vara därute när det är fint väder... Jag spanade ut genom fönstret för att se vad de gjorde (jag var och jobbade inomhus) och då fick jag se Axa liggandes på rygg i solen för sig själv...

Axa har ingen längtan efter att komma med mig in i huset en dag som denna!

Igår städade hyresvärden som en besatt hela dagen. Extra personal hade han satt på arbetet också. Ända fram till klockan 23 på kvällen så hörde jag åkergräsklipparen gå när de for runt och klippte i vägkanterna. Tydligen så var det celebert besök under dagen idag med professorer från SLU närvarande.... Fint blev det i alla fall! Tror inte gårdsplan sett så här prydlig ut sedan jag flyttade in! :-)

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Tack tack tack!!!:-)))))))))))))