lördag 3 november 2007

Kärt återseende

I morse vaknade Heinz för första gången i sitt liv upp till en vit värld.... Han var lite konfunderad när han klev ut på förstutrappen av detta nya konstiga och istället för att rusa rakt ut på gräsmattan så gick han sakta nerför trappen, ut på grusplan och sniffade på snön. Sedan smakade han på den och därefter sprang han runt som en grävskopa och glömde nästan bort att göra sina morgonbestyr!

Lite senare på f.m. dök Lyra upp på besök. Det var ju ett tag sedan de sågs sist i och med hostan och diverse annat som kommit emellan. Heinz och Lyra hade dock inte glömt varandra utan det var fullt ös direkt!

Nu fick dock HEinz jobba lite hårdare för Lyra hade verkligen satt fart sista veckorna och vuxit så det knakade! Hon börjar bli en riktigt stor dam nu!

Skönt att kramas lite...?

.... men sedan är det full fräs igen!


De fick busa runt ett tag på tomten men sedan fick de sansa sig lite under en stund medan vi lade ut spår och fikade lite. De fick gå två spår vardera, vilket gick med varierande resultat... Det märktes att Heinz inte fått spåra på länge (svårt när grönt, segt gugg rinner ur näsan...) och han hade glömt lite grann vad det hela gick ut på.


Men han tog sig ju runt bägge spåren i alla fall, så det blir nog bra i slutändan!

Efter ett par timmar med spårande och busande är nu Heinz lugn och snäll.... Ett tag! *s*

2 kommentarer:

Schultzberg sa...

Fina bilder, Heinz å Lyra verkar verkligen ha kul.

Anonym sa...

Vilken action!!:-))