torsdag 8 januari 2009

Duktig Jenny!!

Sitter hemma och jobbar på kontoret idag och på fikarasten så gick jag ut en sväng med doggzen för att få lite frisk luft och sträcka lite på benen. Knallade ut i kornas sommarhage och gick ett varv. Hundarna skuttade runt och tyckte det var kul och bäst som de for runt så stötte de givetvis upp en hare! De små lömska djuren är ju helt kamouflagefärgade där de ligger och trycker mellan de vissna grästuvorna! Finns inte en chans att jag skulle se dem innan hundarna i princip snubblar över dem....

Nåväl, haren drog iväg med en j**la fart och mina hundar avbröt sig direkt och kom tillbaka till mig. Avbröt och avbröt - de startade överhuvudtaget inte utan vände direkt upp mot mig och den här gången hade jag faktiskt en kampleksak i fickan OCH extra smarriga blodpuddingsgodisar!!! Duktig Jenny!!! Så mycket godis och lek som de fick så borde jag verkligen ha byggt vidare på den grund som gör att de ger fanken i harar. Känns bra när man får till det perfekt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va´ härligt!!!!

Och Upplands gladaste hare skuttade vidare mot solnedgången....:-)

Anonym sa...

Känslan är lika underbar varje gång! Till och med mitt odjur har insett att rådjur och harar inte finns till för att hon ska jaga dem. Av dina lydiga hundar hade jag inte väntat mig annat =)

God fortsättning på nya året!

/ Emma med före detta rådjursförföljaren Tix