fredag 31 oktober 2008

Busväder!

Så här såg det ut hemma i går kväll.... En trött Jenny försöker sova, inkilad mellan två hundar. Fattas bara att katten också skulle vara med någonstans.... Detta är förvisso en vanlig syn i det Schultzbergska residenset - ovanligare är det dock att Axa tillåter att Heinz lägger sitt huvud på hennes rygg! Undrar om hon upptäckt det.....?

Marsta (sett från min balkong) - i skrivande stund....


Min bil (ovan) ute i ovädret.... Nu har busvädret som de pratat om i media nått Svista... Snöblandat regn i massor vräker ner! Tur att man hann ut med hundarna i skogen tidigare idag (när det "bara" regnade...).

Heinz ser ganska nöjd ut med tillvaron! Tidigare i dag har vi tränat på att stänga köksskåpsluckorna (han måste kliva upp med framtassarna på köksbänken för att nå upp och stänga) samt på att apportera platta kylskåpsmagneter (det var mycket trixigt, men till slut fick han grepp om den!).
Ja, något ska man väl roa sin hund med när vädret ser ut som det gör!!!! Tänk om jag ägde en flygplanshangar.... Oj, vad jag skulle träna diverse lydnad, agility etc etc då.... Men nu blir det övningar anpassade till betydligt trängre utrymmen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fy bluddran vilket väder ni har!(-:

Här skiner solen.....nää, skojar:-)

Va´ duktig du är att hitta på träningsövningar åt Heinz!
'Desperate dogowner' måste hitta på nåt för att slippa gå ut:-)

En annan som är duktig är Kevin i Idol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

//Skogsmor