söndag 9 december 2007

Slö helg för Krokus och Axa!

Ja, Axa har haft en slö helg.... Inte för att hon velat, men eftersom hon har sin strikta vila så har hon inte så mycket att välja på. Det är i alla fall skönt att det bara var en titthålsoperation och att stygnen sitter så till att hon inte ens försöker slicka på dem. Det hade varit träligt att hålla på med tratt på henne också....

Krokus däremot är - som många katter - expert på att sova! Han visar redan upp talang för att ha originella sovställningar!

Det sägs att kameran lägger på några kilon - och det måste då stämma i detta fall! Krokus ser ju ut som en smällkaramell!


Upp och ner kan man också ligga.....

Men lite action blev det i alla fall när Uffe konstruerade en kattleksak......

Papper på ett snöre måste ju undersökas! Liksom toapapperet i badrummet som han till hälften pulvriserade härom dagen!!

Heinz kunde inte hålla sig utan ville också upp i soffan och hälsa på Krokus.

Krokus försöker freda sig mot Heinz tunga.... Men de är så snälla mot varandra - Heinz slickar så försiktigt och Krokus använder inga klor.

Heinz är mindre försiktig när det kommer till "husse-leken"....


Bus-Heinz försöker imitera Bogart? Stackars Heinz är tok-hungrig idag för han måste ha ätit något olämpligt igår. På kvällen så hade han en våldsam diarré! Det rann bara brunt vatten ur honom! Inte så trevligt att torka upp förstås.... Jag tänkte jag skulle vara smart och lägga ut ett antal dagstidningar innanför balkongdörren (det var dit han sprang i panik) ifall det skulle gå med raketfart någon mer gång och mycket riktigt så var det dags igen någon gång mitt i natten..... Heinz sprang till balkongdörren och lyckades ändå missa varenda tidning jag lagt ut..... Så kan det också gå....
Nä, nu är det dags att sätta fart igen... Ska få lite pluggande gjort, hinna äta något samt dra in till stan - har årets sista träff med Aktieklubben ikväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars Heinz!!!!!!!!!!!!!!
Usch, så jobbigt att behöva panikrusa med magknip mitt i natten! Stackars, stackars....

Krokus ser lika söt ut som vanligt:-))

Du får hitta på hjärngympegrejor till Axa!
Hon blir väl galen annars!
Ojojoj.....:-)

Hoppas det gick bra med aktierna!