lördag 9 september 2006

Lite bilder... igen!


Axa sitter "fot" med kontakt. Det är så mysigt att titta ner och se hur glad, förväntansfull och alert hon är när vi går "fot". Fast precisionen skulle ju kunna vara bättre, förstås.... Men det är mitt fel - Axa kan ju inte bli bättre om inte matte orkar träna fotprogrammet mer än någon gång om året.... eller så....

Igår var jag tävlingsledare för lydnadsklass 3 och elit på brukshundklubbens KM. Axa löper ju fortfarande så hon fick stanna i bilen.... Det var inte så många med i 3:an och elit så arbetet var inte så betungande och tur var väl det för jag började känna mig redigt förkyld! Efter tävlingen tog jag ut Axa och körde igenom elitlydnadsmomentet när jag nu hade förberett en tävlingsplan. Lydnaden gick sådär - Axa var nog lite väl taggad när hon kom ner på plan efter att ha suttit i bilen ett bra tag.... Men hon gjorde ju alla moment även om det var med mycket fart och lite precision... ;-)

Efter prisutdelningen så skulle det bli kräftskiva på klubben men då åkte jag hem istället. Kände att jag var alldeles för "hängig" för att vara social och sedan äter jag ju inte ens kräftor.... Så då åkte jag hem och lade mig och sov istället! Och det gjorde jag med besked! Sov och sov och sov! Uffe gick ut med Axa imorse och gav henne mat medan jag sov vidare och vidare. Gav inte upp mitt sovande förrän ca 10 på morgonen och då fick jag frukost på sängen - mycket trevligt!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack & amen för en Uffe i huset!:-))