torsdag 21 juni 2007

Axa blev lycklig

Åkte ner till klubben igår och tränade lite. Hon ska ju sättas igång lite försiktigt och är fortfarande besvärad av sitt knä, men hon är också grymt uttråkad så hon blev så glad över att få gå lite fot, öva på lite framåtsändande, ställande under gång och liknande. Försökte undvika moment som inbegriper rivstarter, tvärnitar och sådant som kan anstränga hennes knän - blev inte så mycket kvar då.... *s* Men glad blev hon!

Heinz fick också träna lite och vi gick igenom hans - än så länge - ganska korta program på sitt, ligg, vacker tass, puss, snurra, hit och vänta.

Sedan kom Therese med Gabbi och Zatoya och vi gick en liten rastningsrunda så Heinz fick hälsa ordentligt (och bli åthutad av Zatoya för att han gick och nosade henne i rumpan...). Sedan fick Zatoya gå uppletande. Jag tänkte låta Axa bara gå något slag, men det var tydligen en svårhittad grej kvar i rutan så hon fick springa lite längre än vad jag hade tänkt mig (eller så hade Axa räknat ut att om hon hittar grejen så är det roliga slut....). Men, men - är nog ingen jätteskada skedd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul för Axa att få nåt att göra en stund! Hoppas hon blir bra snart!

Jaså......Lillhasse kan snurra?! Det måste han visa:-)

Anonym sa...

Tack för träningen! Hoppas Axa mår okey. Lycklig är hon ju iallafall ;-)
Kul att få träffa Lillhasse också. Vilken helcool kille! :-)
/Therese, Gabbie & Zatoya