torsdag 1 april 2010

Dalarna m.m

Vikarbyn - så fint beläget ovanför Siljan!


Infarten till Rättvik (från Morahållet). Slalombacken ligger nästan mitt i byn. Siljan breder ut sig alldeles till höger om mitt kort.


På väg in i Orsa. Tog bilden med min mobil, så det blev inte alls så dramatiskt vackert som det var i verkligheten med Orsasjön och de vackra bergen i bakgrunden..... Jaja, jag såg dem ju i alla fall! *s*


Har inte bloggat så mycket på sistone. Det har varit väldigt intensivt på jobbet och efter all sökträning som varit så känner jag mig smått utlakad. Har inte haft någon energi till övers att blogga för.... Och det är ju så det ska vara! Har man mycket att göra så får man prioritera och då får bloggen ryka ett tag!
Tycker inte jag haft så mycket att skriva om heller då det mest är samma tema som upprepar sig: jobba, söka, jobba, söka..... Men nu har jag varit ett par dagar i Rättvik (pga jobbet) och då bodde jag hemma hos Lillis. Det var kul att ses igen, det är ju inte allt för ofta.... Vi hann med ett litet besök nere på byn och en sväng till Nittsjös keramikfabrik bara för att "turista lite". Sedan träffade jag Inger en sväng också och då fick jag låna hennes skejtutrustning och fick pröva på att skejta! Det var faktiskt riktigt kul, trots att underlaget definitivt inte var "skejting-vänligt" och jag trillade bara en enda gång.... *s* För de som inte vet så skejtar man när man åker skidor som om man skulle åka skridskor.
Nu är det skärtorsdag och jag har haft halvdag på jobbet. Ska bli skönt med några extra dagar ledigt. Har inte påskpyntat ett smack och kommer inte engagera mig ett dugg - bara njuta av några fria dagar...... Fast påskmat får jag ju ändå för jag och Uffe ska till mina föräldrar och äta på påskafton.
Idag har jag badat Heinz också eftersom han luktade så mycket "hund". Kan ju vara trevligt att ha en hund med sig som inte stinker..... Sen att det kommer en och annan rökare av alla påskrester som jag antar att han kommer få - ja, det får de helt enkelt stå ut med!

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Äääääntligen nåt annat än strutsar!!!!!!!
Kul att du varit i "hemtrakterna" - du får väl berätta mer när vi ses!
Här är bara lervälling så det blir lagom kul med två voffsar.....längtar efter er iaf!:-)