söndag 17 december 2006

Berest dag

Åkte iväg direkt på morgonen till mina föräldrar och sade "God Jul" till Felix. Han hade fått en glasskiva över sin sten för att skydda ytan mot det myckna regnandet som varit i höst. Mamma hade också planterat ett träd bredvid graven - det blir nog fint till nästa sommar.

Axa tycker, som vanligt, att det är kul att vara med till Skogsmor (på vilken hon spanar just nu...). Stor gräsmatta att springa efter bollar på (eller bara rulla runt på), egen sjö att bada i (fast nu var det för kallt) och en egen kli-maskin (pappa) som man kan brottas med i soffan (för att erhålla det eftertraktade hörnet - det som Felix alltid hade patent på tidigare).
Brorsan kom också ut en sväng, så hela familjen var samlad till lunch och vi utbytte julklappar att ta med sig hem (eftersom vi firar på olika håll). Därefter bar det av till Uffes föräldrar där historien upprepar sig. Bla bla bla.... äta.... bla bla bla....byta julklappar.....
När vi åkte hem konstaterade vi att vi varit runt ganska mycket idag.... 4 län har vi hunnit åka in i: Uppsala, Stockholm, Södermanland och Västmanland!

Kilroy fick vackert stanna hemma, vilket han nog uppskattade mer. Efter att ha varit ute en hel dag så tycker jag nog att han ser rätt "pömsen" ut.... Fast hela dagen var han faktiskt inte ute för han var inne när vi kom hem så grannarna har släppt in honom.


1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att få se er här!!:-)
Längtar redan till nästa gång...:-)