söndag 18 mars 2012

Katterna har fått ett klösträd!

Började förra helgen med att bygga ett klösträd till katterna. Den längsta tiden gick åt för målarfärgen att torka, för övrigt tog det inte så lång tid och var förvånansvärt enkelt att göra! Så här såg det ut initalt....

Och ovan har jag satt fast den vitmålade bottenplattan samt börjat linda rep. Att linda rep var det som tog längst tid (efter att vänta på att målarfärgen skulle torka....) och det slet hårt på mina fingertoppar som är trötta och ömma nu, trots att jag använde handskar. Det gick åt ca 70 meter rep till den längsta stolpen.


Katterna var nyfikna och ville (i alla fall Busiga Busan) gärna tjyvstarta med att leka i klösträdet!

Nu idag var allt rep på plats och hyllplanen uppmonterade! Det som fortfarande återstår är att fästa lite mjukt och mysigt tyg på hyllorna som de kan ligga på. Busan och Heinz var genast fram och undersökte den nya möbeln. 


Jag tyckte den blev riktigt tjusig för att vara mitt första klösträd! :-) Hoppas katterna kommer uppskatta mina ansträngningar! Men så här långt ser det lovande ut.... Material-mässigt så har jag inte räknat ihop kostnaderna, men skulle tippa på att det gick på runt 1000 kr.


Katternas tjusiga klösträd!

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Suveränt! Kan man lägga in en beställning?!:-)